28 februari 2012

Bondi Beach

Idag har vi verkligen bara tagit det lugnt! Det har varit väldigt varmt så vi tog och åkte till Bondi Beach för att svalka oss lite... Vi tvärstannade när vi kände med tårna hur kallt vattnet var, men vi hoppade i till slut! 

Det gjordes inspelningar med lifeguardsen när vi var där. Dom satte upp massa skyltar om att det var starka strömmar och att man skulle vara försiktig när man simmade. 

Sen åkte vi in till stan igen och shoppade lite samt åt en mumsig middag! Nu blir det film och därefter läggdags... Ska på utflykt imorrn och titta på Blue Mountains! 



2 kommentarer:

RUBY sa...

Vad roligt att läsa och se alla fina bilder! Jag har inte hängt med här på ett tag...ni har ju hunnit med jättemycket :) Njut av dagarna och ha det underbart! Saknar dig IsaDora :) kraam

josephine sa...

Ja jättekul att läsa! har just uppdaterat mig om era äventyr, mitt internet hemma e så segt så det tar evigheter att ladda upp bilderna.
Men det är jättekul att se alla fina bilder och det verkligen kryper i hela kroppen, längtar tills ja får göra en liknande resa!

ska bli spännande att följa er resten av resan!

kramkram!