4 mars 2012

Byron Bay Lighthouse

Igår så cyklade vi många backar och gick många trappsteg för att komma till Australiens östligaste punkt. Riktigt drygt men det känns ju alltid bra efter man har gjort det! 


Vi har ju inte haft särskilt fint väder i Australien, vilket inte har varit det roligaste. Men fult väder kan vara väldigt fint ändå med stora mörka moln mot det turkosa vattnet...


Träffade på en liten Blue Tounge ödla på väg upp mot Byron Bay Lighthouse. 


Uppe vid fyren brukar man skåda valar simma förbi ganska ofta (precis som Cape Reinga i Nya Zeeland), men åter igen hade vi inte den turen! 



Sen cyklade vi hemåt och fräschade upp oss inför BBQ kväll på hostelet vi bodde på. Trevligt att träffa lite folk och äta god mat med bra live musik! 
Vart inga kort då jag glömde kameran när vi gick ner och tänkte hela tiden att jag skulle gå upp och hämta den. Men ibland är det faktiskt skönt att bara skippa att sitta med kameran och ta kort på allt, kanske inte nu såhär i efterhand till bloggen då jag inte har något att visa! 



Vi lämnade Byron Bay och är nu i Surfers Paradise. När vi badade idag så förstod vi varför det heter just så... Vågorna är enorma och många! Hur kul som helst! Kommer nog lite bilder på det imorgon. Då jag tog med kameran men glömde minneskortet! 

1 kommentar:

RUBY sa...

Dumma valar!